Udruženje Efekta usmjereno je na zahtjeve i potrebe klijenata te nudi psihološku procjenu po zahtjevu klijenta, drugih osoba i ustanova. Naš cilj je razvijanje ličnog i profesionalnog potencijala svakog klijenta.

Naše aktivnosti

Usluge

Bavimo se procjenom psihičkog stanja, profesionalnom orijentacijom za školu te procjenom i selekcijom kandidata za posao. Nudimo savjetodavni rad s pojedincem ili grupom, psihoterapijski rad te educiranje pojedinaca i grupa.

Klijenti

Naši klijenti su osobe ili grupe kojima je potrebna psihološka procjena, savjetovanje i psihoterapija te educiranje od predškolske starosne dobi do srednjih godina.

Dodatno

Također nudimo i psihoterapijske i savjetodavne usluge po principima kognitivno - bihevioralne terapije. Organizacijama nudimo usluge razvoja ljudskih potencijala, procjene u HR-u i edukacije za zaposlenike.

Osim navedenog Udruženje Efekta se bavi i organiziranjem edukacija i stručnih usavršavanja namijenjenih širokom profilu stručnjaka: psiholozima, psihijatrima, neurolozima, liječnicima opće prakse, pedagozima i drugim stručnjacima.

Cilj nam je kroz edukacije pružiti našim klijentima ekspertno iskustvo i znanje koje će njihov profesionalni život učiniti lakšim te im pomoći u njihovom radu.

Ukoliko imate bilo kakvih ideja ili upita za neku temu koja Vas interesira slobodno nas kontaktirajte telefonom ili pošaljite upit na naš email.